Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον πολίτη.

 

Ανακοινώσεις

 

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας εκφράζουν την βαθιά οδύνη τους για την απώλεια της υπαλλήλου της επιχείρησης, Μαυροπούλου Αργυρώ, η οποία μετά από ένα δύσκολο αγώνα έφυγε από τη ζωή.

Η Μαυροπούλου Αργυρώ υπηρέτησε με αφοσίωση, με εργατικότητα, με συνέπεια και υπερβολικό ζήλο για την εξυπηρέτηση των πολιτών, έχοντας πάντοτε γνώμονα το καλό της επιχείρησης. Οφείλουμε στη μνήμη της και στην οικογένειά της να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας για το θάνατό της και να παραστεί αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας της.

 

Αποφασίζουμε

Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής για το θάνατο της υπαλλήλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας, Μαυροπούλου Αργυρώ, ως ακολούθως :

  1. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για το θάνατο της άξιας και εξαίρετης υπαλλήλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας.
  2. Τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, να παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης στη νεκρώσιμο ακολουθία.
  3. Να επιδώσει στην οικογένεια της εκλιπούσας το παρόν ψήφισμα και να κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

 

 

Ο πρόεδρος του ΔΣ

Σακουλέβας Κωνσταντίνος